Friday, October 9, 2009

SMS BuAt IbU TeRCiNTa

Here is the sms that I sent to her at 7.00 a.m. today,

Ibu, akk nk mntk maaf kt ibu... yg psl msg aritu... akk bru sedar yg akk x ptut ckp mcm tu... akk lupa jasa ibu kt akk... mse akk tgh trumbang ambing *** (sorry I cannot mention it in tis blog, its too secret) (then after the sectret part, it continue like tis) tp ibu sggup buat demi anak ibu yg x guna ni, tp x lme lps tu, akk jd buta.. x nmpk kebaikan yg org pnh wat kt akk... ***.. skrg ni akk cme mmpu mntk maaf je kt ibu.. n akk harap ibu dpt maafkan anak ibu yg x gune ni..

Then she replied to me like this:

Ibu dh maafkan.ibu sentiasa doakan kjayaan smua anak2.anak2 je yg x nmpk.smug akk bjaya dunia dan akhirat.tu hrapan ibu.

Then I replied back to her:

Trima kasih bnyk2.. u r a very kind-hearted woman on earth.. u r meant to be my mum.. tq very much..

Then she replied back to me:

Ok.akk blajar sungguh2.Bye.

p/s Plz don't think that I just wana mncapap or just wanna ashamed myself by writing like this in my blog... just an advice to u guys, plz don't do the same mistake that I did...

2 comments:

morina said...

salam...sedih wei baca..huk3..pengorbanan ibu tiada penghujungnya..kasih syg ibu la kekuatan tok kita semua...cuma cara diorang berbeza..cara dia syg kat kita x sama..emak mana x syg anak kan..but hana, jgn salahkan diri sendiri sangat, itu semua dugaan Allah swt..yg penting hana sedar kesalahan hana n tw mana kelemahan hana k..kalau sy jd mak hana time baca msg tue..huhu..terharu wei..mak hana mesti bangga ngan hana..percayala k..

HaNa said...

yup2... dats true... hmm... hope tomorrow will be better thsn yesterday...