Friday, December 24, 2010

Breakfast mu, breakfast ku jua..

It's been a long time since i haven't updated my blog. And also haven't prepared spaghetti for my family. wohoo. seriously I'm the spaghetti big fan. Bagi I satu tong spaghetti pun I boleh habiskan. hehehe.

Ok, to make it a story, di satu pagi yang hening, ceh, hening la sangat... maka cik hana ni memulakan paginya dengan pergi ke dapur dan membuka kabinet dapur. dan terjumpalah dia dengan benda - benda alah ini:


Ini adalah cik prego. sangat sedap. nak senang n cepat masak exceli. tp itu bukan bermakna Cik Hana tidak pandai buat sos spageti sendiri ya.. :p


Cendawan butang.. penambah keenakan sos spageti anda..


Mee spageti.. yang ni je bkn disponsor oleh mummy sy.. bahan2 yang lain, haa.. barulah mummy.. erkk, fikir jap..


Minced beef.. from Ramly's


Then, selepas tung tang tung tang kat dapur memasak, ni la sarapan kami sekeluarga untuk hari ini, (23/12):


ready-to-serve spaghetti


fresh milk, my favourite drink all-time.. :)


Chow lovelias.. :)

2 comments:

FARHANArazaki said...

nak resipi!

HaNa said...

hehe.. kt tenet ade jew.. klu ko nk yak aq nyer, aq anta by email la, wat's ur email?